[ Mumsiga rullar ]

Asså hur gott är det inte med sushi? Det tar lite tid att tillaga sushi då sushiriset ska sköljas, sköljas och sköljas lite till, och svalna.. Min avokado hinner ju bli brun innan allt är klart, haha! Jag har testat en ny variant att krydda utsidan på en inside-out rulle, vad tror ni om det? Jag hittade en sushi/fisk krydda med japanska smaker som passar perfekt till sushi, wasabi och sesamfrön. Riktigt pepprig smak – mumsigt! 

Tonfiskröra till Sushi 

120 g tonfisk på burk

1 msk japansk soya

4 msk majonnäs

1 liten klick wasabi

Blanda ihop allt och låt stå i kylen i ca 3 timmar så att smakerna kommer fram ordentligt. 

sushilurre44 sushiilurre1 sushilurre33

Translated: Tuna cream to Sushi

120g canned tuna

1 tbsp Japanese soy sauce

4 tablespoons mayonnaise

1 small dab of wasabi

Mix everything together and let stand in the refrigerator for about 3 hours so the flavors come out properly.