Närbilder. Macro. 

Jag har just köpt ett nytt objektiv. Ett macro som jag suktat efter en längre tid. Nu kunde jag inte motstå längre även fast jag är i stort behov av ett nytt kamerahus. Jag har testat objektivet lite och är super nöjd, det blir skarpt och fint. Skulle kanske bli ännu skarpare och snyggare bilder med ett nytt kamerahus också. 

Här bjuder jag på några närbilder på snygga svampar, haha! En liten tryffel och en annan kul svamp som jag hittade i kylen, ingen aning om vad det kan vara för spännande men god är den. 

[ Sigma 105mm f/2,8 EXDG OS HSM Macro ]

svamp3 truffles1 svamp2

Translated:

I have just bought a new lens. A macro lens that  I checked out for a longer time. I could not resist anymore even though I am in great need of a new camera. I tested the lens and am super happy, it is sharp and clean. Might be even sharper and better looking pictures with a new camera too.
Here I offer you a few close-ups of some fancy mushrooms, haha! A small truffle and another fun thing that I found in the fridge, no idea what it might be.. but good it is.[Sigma 105mm f / 2.8 EXDG OS HSM Macro]