[ Morsdags-tips ]

Snart är det mors dag och jag har redan inspirerats av många roliga mors-dags tips på sociala medier då redan USA firat. Min mamma, hon älskar bullar, speciellt mina bullar (nybakt ska det va). Så till henne skulle jag ge den här härligt nybakata kanellängden! Mums. Men visst är det heller inte helt fel men en bukett med vackra blommor. Även blommor kan ju levereras i en snygg påse som denna. 

Etikett [ min mamma ] Påse [ Love ] – från QLKORT.

Bullemamma3 BulleMamma1 Bullemamma2

Translated: 

Soon it’s Mother’s Day here in Sweden and I have already get inspired by many funny Mother’s day tips on social media when the United States already celebrated. My mom, she loves buns, especially my buns (freshly baked it should be). I would give this lovely newly baked cinnamon length! Yum. But it is not entirely wrong to give away a bouquet of beautiful flowers too. Even the flowers can be delivered in a stylish bag like this.