[ Nytt i hemmet ]

Tänkte dela med mig av lite nytt här hemma. Äntligen har min vackra gråa fjäderlampa fått sin plats ovanför köksbordet! Det är lampan i storleken medium, den passar super fint, men jag skulle absolut kunna tagit en eller två storlekar större egentligen. Jag är i alla fall väldigt nöjd med den här vackra lampan. 

[ LillaByrån.com ] [ Vita eos grå ]

gråeosnews1 newslampposter1

Ett måste för alla hundägare är ju denna härliga posten från Fashionell! Dom har hur många härliga posters som helst och just denna kommer få pryda mitt hem. Även Märta blev glad av denna härliga poster såklart, stämmer på pricken – det vet alla hundägare! Såg att det även fanns posters för kattägare, lika fin den!  

[ Fashionell.se ] [ Hundägande poster ]

Ha en fortsatt härlig dag! Kram på er alla!