Till dessa praliner kan du ha vilken choklad du vill, det är samma mängd med alla sorter, du kan även krydda med dina favoritkryddor, kanske några droppar smak essens också, funkar jätte bra! Det går även bra att rulla pralinerna i florsocker istället för kakao.
[Ingredienser]
Gör såhär:
Koka upp grädden och häll i hackad choklad.
Blanda väl till all choklad har smält.
Blanda i någon eventuell krydda eller smak essens.
Låt stelna lite i kylen i ca 2 timmar.
Rulla till bollar och rulla sedan i kakao eller florsocker.
Nu är det bara att servera mjuka härliga lyxiga praliner!
slurp mums
Vad gott det ser ut!
Shit vad enkelt. Men det mesta som är gottigt är väl enkelt. Jag måste nog börja greja mer i köket… 😀
Det ser så lyxigt ut med tryffel
Kan jag blanda i frysta hallon? i vilken mängd i så fall?
Ja absolut, men ta gärna kanske 1 – 3 msk upptinade hallon och ca 1 msk mindre grädde så ska det bli samma konsistens (: