Tvättstugan

Äntligen har vi tagit tag i tvättstugan. I samarbete med Cylinda.se har vi nu bytt ut vitvarorna i tvättstugan. Jag tycker att den behövde piffas till en aning för att bli sådär extra hemtrevligt. Visst va den helt okej, vårt hus är ju bara 5 år gammalt men jag vill ha nytt och fräscht med ännu bättre tvättmöjligheter så nu är en ny tvättmaskin och en ny torktumlare på plats.

Mina favoritfunktioner? För ganska länge sedan fick jag en fråga som tvåbarnsmamma och tvätt vad jag tycker om för funktioner och vad som är ett måste i tvättstugan. Faktiskt frågor jag inte riktigt har reflekterat över. Min självklara favorit är barnlåsfunktionen, jag har barn som älskar att trycka och vrida på knappar, det är helt crazy! Och den andra favoriten är såklart självdoseringen av tvättmedel i tvättmaskinen, tänk att slippa hålla på med massa pulver och mått, å heja å hå! 

Vad använder jag för tvättmedel?

Eftersom tvättmaskinen är självdoserande med flytande tvättmedel så har jag valt en sort från Grumme. Bra för tvättmaskinen, dig och miljön. 

Tips på enkelt piff i tvättstugan. Inred som om det vore ett rum där du spenderar mer tid i, det ger extra mycket hemtrevnad. Mer grönt, krukväxter som är lättskötta och fina året om. Tavlor finns det säkert plats för, varför inte något tvätt relaterat alternativ så som tvättsymboler.

Tvättmaskinen:

Tvättmaskinen är toppen, barnlåset och självdoseringen som jag nämt ovan är ju guld värd men även snabbtvätten! Tvätta på bara en kvart om de är något viktigt du har glömt. Läs mer om tvättmaskinen här: FTA 5896

Torktumlaren:

Elsa älskar när jag sätter på torktumlaren, hon säger att den glittrar! Det är belysningen i torktumlaren som gör att det ser ut att glittra mot den silvriga trumman. Hur snyggt är inte det, att ha en glittrande torktumlare? Plus att barnen gärna vill hjälpa till att lägga in kläderna i den glittrande torktumlaren.  En toppen funktion på torktumlaren är att man kan välja torktiden, jag brukar köra på 20 eller 40 minuter (finns fler alternativ) och hänga upp de kläder som lätt blir skrynkliga. Läs mer om torktumlaren här: TK 5470

Tvätta och njut!