Hej på er, jag har tidigare fått en fråga om vad jag använder för smink. Så jag tänkte försöka svara på detta i ett inlägg. Vad tycker ni om att det är lite varierat i bloggen med allt mellan himmel och jord och inte bara recept längre? Det kommer mycket bebis/familj framöver + massa mumsiga recept såklart! Kanske även lite mer smink, inredning och andra spännande tips och trix. Har ni förslag får ni gärna hojta vad ni vill se mer av här i bloggen!

[ Smink Favoriter ] 

Mina favoriter inom smink är främst Dior som jag använder mycket av. Jag använder främst deras foundation DiorSkin Star med spf 30. Jag har haft flera stycken och det är fortfarande min favorit foundation som täcker super bra, täcker alla rodnader och trötta påsar under ögonen. Jag brukar även komplettera med lite puder ovanpå det för extra piff. Sen kommer vi till mascaran, även den Dior men jag har ännu inte någon klar favorit. Jag har testat nästan alla deras varianter på mascaror men tycker att dom är ganska samma-samma men absolut något jag är väldigt nöjd med! Jag gillar lite tunnare borstar som fördelar fransarna fint och att fransarna får lite extra ståtlig längd. Jag brukar använda ögonfransserum som gör att fransarna växer snabbare, blir långa, fina, fler och tjockare men har tyvärr inte kunnat använda något sånt alls nu under graviditeten, jag saknar verkligen mina långa fransar.

Jag köper mycket smink på nätet då det brukar vara lite billigare, Vet man vad man ska ha och vilka färger är de mycket lättare att leta fram det bästa priset. Jag beställer gärna smink från Nordicfeel.se då dom har riktigt stort utbud av produkter, man kan sitta och knappa runt där i flera timmar och  hitta mycket mer än vad man har tänkt köpa. Hur köper ni ert smink? Vet ni, jag har en sån härlig sambo som älskar att köpa smink till mig så jag brukar mest tacka och ta emot, haha Lyxigt va?