Något som absolut behövs i februari vädret.. Varm choklad med smak av ingefära var en riktigt god grej måste jag säga! Jag är så förtjust i chokladkola med ingefära i så varför inte ha i lite ingefära i varm choklad också? Det var toppen gott! 

Gör såhär: (1 glas)

Hacka chokladen.

Koka upp mjölken tillsammans med ingefäran och vaniljpulvret. Tag av från värmen.

Tag upp ingefäran ur mjölken.

Rör ner chokladen och rör om tills chokladen är smält och drycken är slät.

Toppa med marschmallows! Jag toppade med lite kokos för att få lite extra smak på toppen.

–> Sugrören finns att köpa Här! 

[Ingredienser]

Translated: Hot chocolate with ginger! (1 serving)

2 dl milk
30g milk chocolate
about 1 inch fresh ginger
a pinch of vanilla powder

Chop the chocolate.

Boil the milk with ginger and vanilla powder. Remove from the heat.

Take up the ginger out of milk.

Stir in the chocolate and stir until chocolate is melted and the drink is smooth.

Top with marschmallows! I topped with some coconut to get a little extra flavor on top.

-> The straws are available for purchase here!