Nu när jag är på gång med pannacottan så måste jag visa er en ny variant som jag har hittat på, det är vit choklad pannacotta med kolasås och chokladkross.
[Ingredienser]
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
Koka upp grädden tillsammans med vaniljsockret och vaniljen ordentligt. Tag av från värmen.
Hacka chokladen och blanda ner i den varma grädden, rör tills det är en fin smet.
Tag av från värmen och ha i dom urkramade gelatinbladen, rör tills dom smält och blandats.
Häll upp i glas och låt stå i kylen ca 1 timme. Garnera med kolasås och lite vit choklad!
Mums! Jag älskar vit choklad, det skulle passa mig. 🙂
Vad gott det lät!
Håller just nu på och gör en ny blogg. En bak blogg. så passade det bra med visitkort =) så bil kommer när jag har fått hem dom.
har en till fråga till dig. nu kommer jag nog låta helt korkad men .. jag gjorde en sida på facebook innan med samma namn som min blogg.
men det blev något konstigt så jag loggades ut och nu vet jag inte hur jag kommer in igen. vet du hur jag ska göra?!
Mmmm, pannacotta är så sjukt gott!
Din pannacotta såg mumsig ut! Ska bjuda på det till helgen och provar några olika. Har provat en pannacotta här och den var helt ok. Men jag vill ha en med det lilla extra! Ska prova denna och återkommer med respons!
Ja va roligt gör det! Det är även gott med bär till den vita choklad pannacottan!