Weekend Snapshots!

Nu har jag tyvärr lite bloggtorka, jag har inte hunnit baka och fotat så mycket som jag velat. Så jag tänkte helt enkelt dela med mig lite av min vardag. Många har önskat att jag ska vara lite mer privat i bloggen också så det här kanske kan vara en bra början. En ledig fredag och jobb lördag & söndag blir det i min snapshot weekend. 

snap1

Good morning! Mina lediga dagar brukar se ut såhär. Ibland ligger det en SLA utanför dörren, ibland inte. Henrik får hem Dagens industri varje dag så den kan jag kika igenom ibland, tillsammans med en kopp kaffe såklart. 

snap3

Nagelpiff! Mycket tid går åt till mina naglar. Jag älskar att piffa till mina naglar och tröttnar super snabbt på nagellack. Om jag hade haft tid hade jag nog målat om naglarna typ varje eller varannan dag. 

snap2

Pannkakor! Ibland får man lyxa till det men det godaste som finns, pannkakor med nutella! Herre guud va gott, jag älskar nutella, jag kan äta det dygnet runt till alla mål mat. Finns det typ något godare? Eller något typ oyttigare? haha 

snap4

Mops promenader! Nästan precis alla mina dagar består utav en eller annan mops promenad, både långa och korta. Den här lilla damen går inte ut i onödan och snabbar sig så fort hon kan om det finns en möjlighet att få gå in. Får man sitta i fåtöljen eller soffan och gosa så vägrar hon att flytta sig. En riktig knähund och gosegris den där bruden. 

snap5

Hard work – work! Såhär ser det ut när jag jobbar typ.. Varannan vecka jobbar jag helg, både lördag och söndag. Det är ganska skönt att ha några lediga vardagar ibland istället så jag hinner skicka iväg lite härliga beställningar och baka något riktigt mumsigt. Men medan jag jobbar får jag njuta av snygga bågar och en härlig kopp kaffe från Espresso house.