Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/97/182097/littledessert.se/public_html/butik/system/database/mysql.php on line 6 Om oss

Om oss

Om Jennifer

Jag som driver företaget LittleDessert, både bloggen och webbshopen heter Jennifer Lindberg. Jag är 23 år och utbildad konditor. Mina största intressen är självklart att baka och att fotografera som ni kan se mer av i bloggen. - http://littledessert.se/blogg - Mitt mål med LittleDessert är att jag skall kunna arbeta heltid med bloggen och webbshopen samt göra receptjobb, blogg samarbeten och få massor av härliga beställningar! 

Kontakt: Info@littledessert.se

Om företaget

Företaget startades upp under september 2011 och den 25 december 2011 öppnades webbshopen upp för allmänheten. Efter det har shopen blir större och fått en bredare kundkrets. Under sommaren 2013 fick shopen en helrenovering med nya betalmetoder, fraktalternativ och över 100 nya produkter. Shopen fick en större lokal och satsade på en stor nylansering. 

Företaget finns i Skövde

Företaget har F-skatt och är registrerad i moms- registret. Företaget är registrerat på Jennifer Lindberg och drivs som enskild firma i namnet. 

Om oss

Hej och välkommen!

Mitt namn är Jennifer Lindberg och det är jag som driver både bloggen och webbshopen LittleDessert. Jag är utbildad konditor och älskar allt som har med bakning att göra, både recept och produkter.

Kontakta oss

LittleDessert på Facebook
Top