Key lime pie i glas

En riktigt härlig och fräsch efterrätt. Det är även enkel och snabb att göra, det är väl det bästa va? Det går även bra att dubbla receptet och göra den dagen innan! Mums!

Ingredienser: (4 portioner)
25 g smör
150 g digestivekex
2 dl sötad kondenserad mjölk
3 - 4 msk färskpressad limejuice
1/2 msk finrivet limeskal (spara lite till topping)
2 dl vispgrädde

Gör så här:
Smält smöret.

Mixa kexen tillsammans med smöret till ett smul.

Vispa ihop kondenserad mjölk, limejuice och -skal till en kräm.

Vispa grädden.

Lägg smulorna i botten på 4 st glas, fyll med limekräm, toppa med grädde och riv över limeskal - servera!

Föregående
Föregående

Chokladsockerkaka med topping

Nästa
Nästa

Rostad blomkål och chili hummus